Mikä ihmeen lentolisko?

Moikka! Mä olen Max, tämän sivun ylläpitäjä. Kerron nyt tässä lyhyesti lentoliskosta, sen tavoitteista, sekä siinä samassa hieman itsestäni. Olen itse aktiivinen matkailija, mutta yliopisto-opiskelijan budjetilla ei paljoa luksuslomia varailla. Tästä syystä olen vuosien saatossa viettänyt kymmeniä tunteja etsien huippuhalpoja lentoja. Olen siis saanut aika hyvän kuvan siitä, mikä on kunkin lennon ns. “normaalihinta” ja mikä on todellisuudessa halpa hinta. Voisi jopa sanoa, että halpojen lentojen etsinnästä on kehittynyt minulle harrastus. Tästä syystä ajattelin perustaa tämän sivun, jonne voin jakaa löytämiäni halpoja lentoja helposti myös muiden saataville. Kannattaa siis vinkata sivu matkailumieleisille kavereille, kaikki lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita 🙂

Tarkoitus on siis postata sivulle mahdollisimman usein löytämiäni halpoja lentoja Helsingiltä maailmalle. Pyrin myös kategorioimaan diilit niin, että niitä on helppo selata esimerkiksi kuukauden perusteella. Toivoisin, että jos joku täältä sitten lopulta löytää itselleen sopivat lennot, niin käyttäisitte sitä linkkiä minkä ilmoitukseen laitan ostaessanne lentoja. Niin myös minä saan muutamia roposia opiskelukassaan jokaisesta lipun ostosta.

3 Replies to “Mikä ihmeen lentolisko?

  1. Moro

    Ihan asiallinen juttu. Tarkoitus on mennä joskus ensi vuonna (ehkä syksyllä) Kaukasiaan, vaikkapa Tbilisiin. Katsellaan ja ihmetellään.

    1. Moi! Päivitystahti on tosiaan ollut aika verkkainen, mutta tähän on ehdottomasti tulossa muutos, kunhan yleinen kiinnostus lentämistä kohtaan nousee taas. Tässä kevään aikana on tarkoitus alkaa päivittämään useammin, tavoitteena noin kerran pari päivässä. Tämä tietysti riippuu siitä, miten diilejä sattuu löytymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *